Το 1993, o Χρήστος Κοντονής με νεανική φρεσκάδα και όραμα για το μέλλον, ίδρυσε την εταιρεία ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΟΤΟ με σκοπό την Χονδρική πώληση ανταλλακτικών Μοτοσυκλετών. Ξεκίνησε με μεράκι και αγάπη μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των ανταλλακτικών μοτοσυκλετών, συνδυάζοντας επώνυμα προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές,φιλική, γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Σταθμός για την επιχείρηση, η έναρξη της Αντιπροσωπείας των Γαλλικών Λιπαντικών KENNOL & ACCOR LUBRIFIANTS το έτος 2002.

Συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μοτοσυκλετών με χορήγηση των προϊόντων μας σε επώνυμους αναβάτες από το 2004 εως το 2008. Επίσης,τροφοδοτούσαμε με τα Γαλλικά λιπαντικά KENNOL & ACCOR LUBRIFIANTS τους Δήμους ΑΙΓΙΝΑΣ και ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για περίπου 5 χρόνια.

Το 2013 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε νέο κατάστημα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της ΑΘΗΝΑΣ, ο λόγος για τη Λεωφόρο Αθηνών.Το νέο μας κατάστημα βρίσκεται στο ύψος των Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΩΝ και η νέα του επωνυμία (καθώς η επιχείρηση μεταφέρθηκε από τον πατέρα στον Υιό) είναι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ.

Σκοπός της νέας μας επιχείρησης είναι η πλήρης,φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, του ευρύ κοινού του ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ τομέα με πολύ μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων. Πώληση ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ εξυπηρετώντας έτσι, την αρέσκεια όλων των πελατών μας.

Το 2020 ξεκίνησε ακόμα ένας κλάδος στην επιχείρησή μας. Έγινε μια νέα αρχή στα ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ προϊόντα (αξεσουαρ, ανταλλακτικά, ελαστικλα). Πλέον προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο και για το ποδήλατό σας με πολλά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.

Tον Μάρτιο του 2022 με νέα εγκατάσταση στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος μας αλλά και με ανανέωση στον εσωτερικό χώρο, ανοίγουμε μια ακόμα σελίδα στο Μηχανοκίνητο τομέα. Ο λόγος για το  DK PITSTOP! Πλέον σε εμάς μπορείτε να αλλάξεε τα Λάδια του κινητήρα σας ΔΩΡΕΑΝ, να αλλάξετε τα φίλτρα, τη μπαταρία, τα υγρά ψύξης,τους υαλοκαθαριστήρες και να κάνετε service A/C.Όλα αυτά με πολύ λίγο χρόνο αναμονής και χωρίς ραντεβού. Επίσης, έχετε την ευκαιρία να δείτε πολλά νέα μας προϊόντα και αξεσουάρ.

Τα προϊόντα μας είναι:

-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΦΟΡΤΗΓΩΝ-ΣΚΑΦΩΝ

-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΦΙΛΤΡΑ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΜΠΟΥΖΙ)

-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

-SERVICE A/C

-ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

-ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ